PH/AD
2K
เข้าชม
7
ถูกใจ
Thailand
ไทย

PH/AD

ไม่ระบุ
ไม่ระบุ
AutoCAD
3DS Max
Sketchup
V-Ray
Revit
ไม่ระบุ
ไม่ระบุ
ทั่วประเทศ
2012 (12 ปี)
ไม่ระบุ
Product Launching & Promotion
Design Connext
Design Connext
Design Connext
Design Connext
390 ตร.ม.
Project : Private house Location : Taling-Chan Bangkok Thailand Architect and Interior designer : PH/AD Contact : 0802695741 บ้าน-บัง-มิด กล่องสีขาวบนกำแพงสีเทาเข้ม ปกปิด สวนที่เป็นใจกลางของบ้านที่ซ่อนอยู่จากภายนอก เพื่อหลีกหนีความวุ่นวายจากภายนอก กล่องสีขาวที่ทำหน้าที่ ล้อมสวนกลางบ้าน เพื่อให้ได้ความเป็นส่วนตัวและสามารถใช้ชีวิตได้อย่างต่อเนื่องจากภายในสู่ภายนอกได้ทุกช่วงเวลา รวมทั้งพื้นที่ส่วนขยายระหว่างที่จอดรถกับสวนที่สามารถเลือกเปิด-ปิดเพื่อเพิ่มพื้นที่การใช้งานได้อย่างต่อเนื่อง..... A white box on a dark gray wall conceals a garden that is the center of the house, hidden from the outside. To avoid the chaos from outside white box that serves Surrounding the garden in the middle of the house To gain privacy and be able to live life continuously from the inside to the outside at every moment. Including an extension area between the parking lot and the garden that can be opened and closed to continuously increase the usable space.....
364 ตร.ม.
2023
Project : 2021-2023 Category : Private Residence Location​ : Bangkapi​ Bangkok Architect and Interior designer : PH/AD https://phad-architecture.com/ " สวน...เรา" ด้วยพื้นที่ดิน​ ที่มีอย่างจำกัด​ อีกทั้ง​ บริบทที่ดินถูกรายล้อมด้วย บ้านพักอาศัย​ และอพาร์ทเม้นท์​ขนาดเล็ก​ ความเป็นส่วนตัวให้มากที่สุดจึงเป็นโจทย์หลักในการออกแบบ​ อีกทั้งยังมีผู้อาศัยที่เผื่อไว้สำหรับน้องหมา​ ทั้งใหญ่เล็ก​ ให้สามารถเข้าถึงฟังค์ชั่น​ที่ควรจะเข้าถึงได้​ ทางทีมสถาปนิก​และทีมมัณฑนา​กร​ เลยได้จัดเรียงฟังค์ชั่น​การใช้ให้มีความเป็นส่วนตัวจากภายนอก​ และอีกขณะเดียวกัน​ ยังเป็นโล่ง​ สามารถ​เชื่อมต่อกับสวนในบ้านทั้งการใช้งาน​ และความรู้สึก.... " Private... Yard " With land area that are limited, in addition, the land context is surrounded Residential and small apartments As much privacy as possible is a key design issue. There are also residents that are reserved for dogs. both big and small to be able to access functions that should be accessible The architects and the interior designers Therefore, the function has been arranged to provide privacy from the outside. and at the same time it is still open, able to connect to the garden in the house for both use and the feeling....
720 ตร.ม.
2022
Project : 2019-2022 Location​ : Windmill​ Village​ Bangna​ Samutprakarn​ Thailand Architect​ and​ interior​ design​er.​ : PH/AD ​ Contact​ : 0802695741​ โอบกอด... ความอบอุ่น เมื่อถึงเวลาต้องขยายครอบครัวเพื่อตอบรับสมาชิก​ใหม่​ โจทย์​หลักของทีมออกแบบ​ คือ​ "หลังใหม่ต้อง​เชื่อมโยงกับพื้นที่เดิม​ แต่ต้องมีความเป็นส่วนตัวทั้งคู่" ทางทีมออกแบบจึงใช้แนวคิดการโอบดอดของอาคาร​ ให้เชื่อมโยงกับความอบอุ่นของครอบครัว​ โดยที่สอดคล้องไปกับบริบทของที่ตั้งอาคาร​ ทำให้เกิดพื้นที่ส่วนกลางที่เชื่อมโยงอารมณ์​การใช้งานได้เเหมือนเดิม​ และยังเพิ่มความเป็นส่วนตัวให้ทั้งสองครอบครัวได้อย่างกลมกลื่น.... Warmth When it's time to expand the family to accept new members​ The main problem of the design team is "the new house must be connected to the original area. But both have to be private.” The design team therefore used the concept of embracing the building.​ to be connected to the warmth of the family in accordance with the context of the building location​ resulting in a common area that connects the mood of use as before And also add privacy for both families harmoniously....
475 ตร.ม.
2021
Project​ : Private​ residence Location​ : Samutprakarn​ Thailand ความสุข ที่ไม่ต้องเปิดเผย บ้าน พื้นที่แห่งความสุข ที่ทางทีมผู้ออกแบบตอบโจทย์เจ้าของบ้าน ด้วยการปกป้อง บริบทจากภายนอก ที่เติมเต็มความเป็นส่วนตัวในทุกๆกิจกรรม​ของ ครอบครัว Happiness that must not be revealed Area of ​​happiness That the design team responds to homeowners By protecting External context Which fulfills privacy in all family activities
2021
Project: Private​house Area: 500​ sq.m. Location​: Bangpli​ Samutprakarn พื้นที่ที่ ที่ตอบสนองการใช้ชีวิต​ แบบเชื่อมต่อในทุกกิจกรรม... ด้วยพื้นที่ดินเกือบ​ 200​ ตร.วา​ และมีส่วนที่ดินทะเลสาบในส่วนโค้งน้ำ​ ทีมออกแบบของเรา​จึงเริ่มใส่ใจกับใช้ชีวิตของเจ้าของอาคาร​ ที่เชื่อมต่อกิจกรรมได้อย่างไม่กำจัดรูปแบบ​ ทั้งพืั้นที่ภายนิกและภายใน​ อย่างมีประโยชน์​สูงสุดแก่เจ้าของบ้าน.... A space that meets life A connected in all activities ... With an area of ​​almost 200 square meters and a lake in the water arc. So our design team began to pay attention to the lives of the building owners. That connects activities without eliminating patterns Both the local and the interior. In the best interest of homeowners ....
2019
" ศูนย์กลางความอบอุ่น " ด้วยความวุ่นวายโดยรอบ ทั้งจากทางสันจร และอาคารโดยรอบ ทีมออกแบบจึงได้วางอาคาร เป็นตัวรูปซี เพื่อให้ทุกๆฟังค์ชั่นการใช้งานได้โอบรอบ และมองเห็ฯทุกกิจกรรมภายในบ้าน และสร้างความปลอดภัยและความเป็นส่วนตัวได้อย่างสูงสุด " THE CENTER OF WARMTH " With the surrounding chaos Both from the traffic And the surrounding buildings The design team therefore laid the building in a C-shaped shape so that all functions can be wrapped around. And see every activity in the house And create maximum security and privacy.
2020
Privacy​ garden ด้วยบริบทเมือง​ ที่รายล้อม​ด้วยอาคาร​ อีกทั้งโจทย์จากทางเจ้าของอาคาร​ อยากให้พื้นที่อยู่อาศัยอยู่ร่วมกันกับพื้นที่ทำงานของครอบครัว​ การคำนึงถึงความเป็นส่วนตัวของพื้นที่อยู่อาศัยจึงเป็นแกนความคิดหลัก​ ที่ทางทีมออกแบบได้ยกพื้นที่อยู่อาศัยไว้ชั้นบนสุด​ และจัดวางฟังค์ชั่น​อาคารให้โอบล้อมสวนส่วนตัว​ เสมือนำด้อยู่บ้านเดี่ยวใจกลางเมือง With urban context Surrounded by buildings Also the question from the owner of the building I want the living space to share with the family work area. Taking into account the privacy of the living space is at the core of the idea. Where the design team raised the living area on the top floor And set up building functions to surround a private garden Lead to a single house in the center of the city
2020
Front closed - behind open เนื่องด้วยที่ดินตั้งอยุ่ในหมู่บ้านจัดสรรเดิม​ ซึ่งทำให้บริบทของบ้่นข้างเคียงแต่ละหลังค่อนข้างจะใกล้และมองเห็นกันได้ง่าย​ และอีกทั้งยังมีข้อจำกัดในเรื่องความเชื่อทำให้เหลือพื้นที่ในการก่อสร้างอย่างจำกัด ทางทีมออกแบบของเราจะนำปัญหาจาก​ บริบทหลักมา​ จัดวางฟังค์ชั่น​ โดยยก​ พื้นที่ต่อเนื่องอย่าง​ นั่งเล่น​ รับประทาน​อาหาร​ และสระว่ายน้ำขึ้นไปอยู่ที่ชั้น2​ และเปิดรับมุมมองจากสระสู่สวนในด้านหลัง​ และใช้ผนังทึบในส่วนข้อหน้าอาคาร​ เป็นกำแพงสร้างความเป็นส่วนตัว​ และให้ร่มเงากับตัวอาคาร Due to the land located in the original housing estate This makes the contexts of each neighboring house quite close and easy to see. And there is also a limitation in belief, leaving a limited area for construction. Our design team will bring the problems from the main contexts to lay out the functions by lifting the continuous space for living, dining. And the swimming pool up to the 2nd floor And open to the view from the pond to the garden in the back And use a solid wall in the facade part It is a barrier to create privacy. And give shade to the building
2016
PRIVATE RESIDENCE